Core Bicycle i Fent País guanyen els Premis Iniciatives de Desenvolupament Empresarial


13/02/2017

Core Bicycle, un buscador online de serveis i productes per a ciclistes i apassionats de la bicicleta, i Fent País, una cooperativa encarregada de fer capses-regal per gaudir arreu del país, van ser els guanyadors de la primera edició dels premis, organitzats pel col·lectiu d’empresaris sèniors Gest!, l’Ajuntament de Manresa i CaixaBank.

 

La sala d’actes del CTM es va omplir ahir al vespre en el lliurament dels primers Premis Iniciatives de Desenvolupament Empresarial, organitzats pel col·lectiu d’empresaris sèniors Gest!, l’Ajuntament de Manresa i Caixabank. En aquesta primera edició van ser guardonades les empreses Core Bicycle i Fent País. El premi és una remuneració a compartir de 4.500 euros i una línia de finançament avantatjosa de fins al 70% de les necessitats de la proposta com a mínim.

 

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde, Valentí Junyent; la tinent d’alcalde delegada de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell; el director de la territorial de CaixaBank, Jaume Masana, i el president de Gest!, Josep Sinca. També hi eren membres dels equips de Fent País, Nil Camprubí, i de Core Bicycle, Laura Celdran.

 

En total, s’havien presentat 14 projectes. A més dels dos guanyadors, els altres finalistes van ser Cloud Active Reception, un sistema cloud de recepció amb tauleta, multi-marca i multi idioma compatible amb els diversos DMS del mercat, i L’Hotelet, un projecte que pretén reconvertir la casa Padró de Manresa en un petit hotel de set habitacions.

 

Core Bycicle, un buscador online de serveis i productes per a ciclistes i bicicletes ubicat a Manresa enguany celebra els seus dos anys d’existència. L’any passat ja va facturar al voltant d’un milió d’euros, fet que li permet projectar plans de creixement cap Europa. E

 

D’altra banda, l’altre guanyador, la cooperativa Fent País, ha venut més de 25.000 capses des que va començar a operar l’any 2011. Actualment es poden trobar les seves capses a més de 300 punts de venda del país.

 

En el seu parlament, l'alcalde de Manresa va remarcar la potència del talent i la iniciativa empresarial al territori i va assegurar que "el camí de la recuperació econòmica requereix esforços a diversos nivells. La suma, les complicitats entre empreses o emprenedors, el sector financer, l’administració i en aquest cas també una entitat sense ànim de lucre com Gest, és una de les claus de l’èxit". 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web