La salut dels emprenedors centrarà la sisena Setmana de l'Emprenedoria de Manresa i comarca


15/05/2024

El programa compta amb una trentena d’activitats que tindran lloc entre el 20 i 24 de maig

 

La Setmana de l’Emprenedoria de Manresa i comarca arriba enguany a la seva sisena edició i comptarà amb prop d’una trentena d’actes de propostes i activitats adreçats a les persones emprenedores i a les empreses, organitzades per diferents entitats que conformen l’ecosistema emprenedor del Bages. La Setmana tindrà lloc entre el dilluns 20 i el divendres 24 de maig.
 

Donada la importància que té la salut mental i física a l’hora d’iniciar nous projectes, i també per la forta pressió sota la qual en moltes ocasions viu la persona emprenedora, en aquesta edició el programa la bona part dels actes s’han programat a partir del fil conductor “Emprendre amb salut”.  El gruix de les activitats es portaran a terme a diversos punts de Manresa, però també se n’han programat a Sallent i Sant Joan de Vilatorrada. Les activitats són gratuïtes, encara que la majoria requereixen d’inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer al web de ProEmpresa.

La Setmana de l’Emprenedoria s’estrenarà el dilluns 20 de maig amb la sessió “La síndrome de l’impostor. Em sento un frau. Em falta preparació”, que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa i anirà a càrrec de Yolanda Bacardit, psicopedagoga i docent.

Jornada Emprendre amb salut

El plat fort del programa tindrà lloc el dimecres 22 de maig, amb la Jornada: Emprendre amb salut. Començarà a 2/4 de 7 de la tarda, amb una visita prèvia opcional a les instal·lacions d’Eurecat, a la plaça de la Ciència de Manresa, adreçada a persones emprenedores. La jornada s’iniciarà amb una xerrada sobre els reptes als quals s’enfronta la persona emprenedora; una altra sobre la salut integral de persona emprenedora, ja que aquesta és indispensable per a l’èxit, i tot seguit tindrà lloc la taula rodona “Com reforçar la salut de la persones emprenedora: experiències i reflexions sobre la intensitat i exigència en el procés emprenedor. Tot seguit hi haurà la clausura de la jornada i ja en un ambient més informat, una sessió de Networking amb vins de la DO Pla de Bages.

El mateix dimecres 22, es portarà a terme el dia de l’emprenedoria a Sallent, on entre d’altres activitats, destaca la jornada de portes obertes al viver d’empreses El Salt.

El divendres 24 de maig, entre d’altres activitats, es portarà terme la sessió “Com incorporar la IA generativa en el teu negoci: Eines i debat de tendència” compartida amb el programa de Tecnobages. A la tarda, ja com a última activitat el programa inclou la presentació de l’informe “Transició ecosocial a Catalunya. Una proposta decreixentista”, aquesta inclosa també en el cartell d’activitats de la Festa del Riu.

En aquest enllaç es pot consultar el programa complet de la Setmana de l’Emprenedoria.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web