Manresa acollirà una hackató de programació informàtica durant 24 hores els dies 25 i 26 de novembre


03/11/2023

L’Ajuntament de Manresa portarà a terme una trobada d'experts i expertes en programació a les instal·lacions de la UPC Manresa. Les persones participants resoldran reptes tecnològics en un temps rècord i donaran a conèixer el seu talent.


 

 

El dissabte 25 de novembre a les 13 hores es donarà el tret de sortida a una hackató que durant 24 hores reunirà a programadors en les instal·lacions de la UPC Manresa. Fins a les 13 hores de l’endemà les persones participants resoldran reptes tecnològics en un temps rècord i donaran a conèixer el seu talent.

Aquesta actuació és una iniciativa gratuïta de Dracco NF, entitat de serveis per hackató i col·laboradora de la Major League Hacking (MLH), la lliga oficial de hackatons d'estudiants que cada any impulsa més de 300 competicions que fomenten la innovació a través de la comunitat que generen els participants en diversos països. La participació és gratuïta i les inscripcions estan obertes a totes aquelles persones amb vinculació i inquietuds en el sector TIC que volen posar a prova els seus coneixements. Una part important de l'atractiu d'una hackató recau a poder conèixer a gent nova i generar contactes per col·laborar en futurs projectes.

Les instal·lacions de la UPC Manresa estaran habilitades per l’ocasió per adaptar-se a les necessitats de les persones participants durant aquestes 24 hores trepidants combinant els aspectes de tècnics com de descans i els diversos àpats que tindran inclosos les persones assistents amb la seva participació.

El límit de participants està en 70 persones i les inscripcions es poden fer en el web dracco.eu on es troba la informació específica relativa a l’esdeveniment i on pròximament es facilitarà el detall dels reptes proposats que seran de caràcter multidisciplinari.

L’actuació compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de la UPC i la implicació de TICBages amb voluntat de fomentar el talent tecnològic per les empreses de la ciutat i la comarca.

 

(*) Peu de foto: Les instal·lacions de la UPC acolliran una hackató de programació informàtica

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web