Demà es lliura el 6è Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial, liderat per Gest!


18/10/2023

L’acte se celebrarà a la sala d’actes d’Eurecat, a les 19 h. En aquesta edició, 13 projectes optaran a un premi impulsat per l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la FUB i la UPC, i amb la col·laboració de CaixaBank. Aquest premi té l’objectiu d’incentivar projectes empresarials al Bages.

 

 

La sala d’actes d’Eurecat acollirà demà dijous, 19 d'octubre a les 19 h, l’acte de lliurament de la 6a edició de Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial, un dels premis més importants en valor econòmic de la Catalunya Central, que té l’objectiu d’incentivar qualsevol classe de projecte empresarial de persones emprenedores a la comarca del Bages. El premi està impulsat per l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa, la FUB i la UPC, i amb la col·laboració de CaixaBank.

Aquest 2023, els organitzadors del premi han rebut un total de 13 projectes, 8 dels quals són d’activitat iniciada i 5 sense activitat iniciada. Durant l’acte d’entrega de guardons de demà, es donaran a conèixer els tres projectes més ben puntuats de les dues categories. A continuació, es llegirà l’acta del jurat amb el nomenament dels dos projectes guanyadors.

L’acte comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el president de l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, Josep Sinca Cura. Hi assistirà també el tinent d’alcalde d’Empresa, Turisme i Coneixement de l'Ajuntament de Manresa, Joan Vila Marta, així com diversos representants d’institucions del món econòmic, empresarial, social i universitari del territori.


El valor dels premis destinats en aquesta edició és d'un total de 12.000 euros, dels quals Gest! lliurarà 6.000 euros per premiar els millors projectes empresarials que s'atorguen en dues línies de dotació de premis -5.000 euros són per al projecte guanyador en activitat iniciada i 1.000 euros per a projectes sense activitat iniciada-.


A més, hi haurà quatre premis complementaris -dos premis dotats per la FUB i dos per la UPC-. Per part de la FUB hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada) consistents en dues beques de 1.500 euros en concepte de beca d'estudis de postgrau o màster en l'àmbit d'empresa, de l'Escola de Postgraus del Campus Manresa de la UVIC-UCC. Per part de la UPC, hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada), consistent en ajuts de 1.500 euros en concepte d'ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador, que s'haurà de desenvolupar a les instal·lacions de l'EPSEM en els sis mesos posteriors al lliurament del premi.

 

 (*) Peu de foto: Acte de lliurament de premis de l’edició de 2022

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web