ProManresa presenta la nova oferta de cursos de formació per al mes de juliol


27/06/2023

El període d’inscripció és obert per aquestes propostes formatives adreçades a persones emprenedores que vulguin tenir més eines i recursos per fer créixer la seva empresa.

 

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix el pròxim mes de juliol diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Aquest mes la formació programada està adreçada especialment a millorar competències com la resiliència i la flexibilitat de les persones emprenedores i aprendre el sistema de gestió de continguts WordPress.

Cursos programats: 

Divendres 7 de juliol de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

Aquesta és un taller totalment pràctic basat en tècniques terapèutiques i de coaching emocional, que se centrarà en el cos com a eina d'expressió i comunicació. Es treballaran competències com la resiliència i la flexibilitat, per tal d'aprendre a fer front, amb determinació, a situacions imprevistes i a canvis en el nostre dia a dia. 

Dimarts 11 de juliol i dijous 13 de juliol de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

En aquestes sessions s'explicarà el sistema de gestió de continguts web WordPress, per tal que emprenedors/es i empresaris/es de qualsevol sector, puguin construir, modificar i mantenir la seva  pàgina web d'una forma senzilla i sense haver de tenir formació tècnica al respecte. 


Durant aquest mes de juliol, també hi ha la possibilitat de fer diversos cursos de  formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l'altra on-line (alternativament); El pla d'empresa on-line;  Avalua la teva idea empresarial on-line, i Finançament i ajuts per a persones emprenedores on-line.

 

El Formulari d'Inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Manresa.

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web