ProManresa presenta l'oferta formativa del mes de maig per a persones emprenedores i empreses


27/04/2023

El període d’inscripció és obert per propostes formatives que contribueixen a tenir més eines i recursos per poder consolidar les idees o fer créixer els negocis.

 

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix aquest mes de maig diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la teva empresa.


La formació programada per al pròxim mes està pensada especialment a aprendre a parlar en públic, a donar eines per guanyar en autoconeixement i autoconfiança, per no tenir por i treure un major rendiment en el negoci o per millorar les estratègies en el món digital, entre altres propostes.

 

Cursos programats  

Dimarts 2 de maig i dimecres 3 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

Curs adreçat a aprendre les bases per parlar en públic amb més seguretat. Es treballaran els factors psicològics que influeixen en la resistència a parlar en públic i s’assoliran eines per preparar i fer el discurs, consells per a parlar davant la càmera en una videoconferència. També es farà un exercici pràctic d'exposició de cada participant de la seva idea de negoci.

 

Dimecres 10 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

En aquest taller s’aconseguiran eines per augmentar el nivell d'autoconeixement i autoconfiança per tal de fomentar l'esperit emprenedor. Es treballaran les fortaleses personals, la intel·ligència emocional i la seva gestió, a través d'una metodologia basada en tècniques de coaching emocional i tècniques terapèutiques, centrant el cos com a eina d'expressió i comunicació.

 

Dimarts 16 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

Taller pràctic en el qual, a través del joc i exercicis, es concretaran  les causes que causen por i bloqueig a les persones emprenedores. En finalitzar la sessió, els participants s’enduran tres passos fàcils i ràpids d'aplicar en el seu dia a dia, per tal de seguir endavant en el seu negoci.

 

Dijous 18 de maig de 9 h a 14 h (Presencial dins l'Espai Descobreix-Tecnobages - Plaça Sant Domenec)

Sessió formativa per persones emprenedores i empreses que vulguin millorar l'estratègia del seu negoci en el món online.Del 22 al 26 de maig també se celebrarà  la  5a Setmana de l'Emprenedoria  on s'inclouran diferents activitats gratuïtes a diferents espais, que enguany posaran accent en el màrqueting i les vendes. En aquests moments s’està acabant de definir el programa, que es donarà a conèixer pròximament.Durant aquest mes de maig, també hi ha la formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l'altra on line (alternativament). El pla d'empresa (on-line), Avalua la teva idea empresarial (on-line) Finançament i ajuts per a persones emprenedores (on-line).

 

El  Formulari d'Inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Manresa.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web