Finançament i ajuts

Finançament i ajuts


Us oferim un recull de les principals eines i línies de subvencions i finançament per a les empreses i emprenedors.

CONVOCATÒRIES D'AJUTS ACTUALS - EMPRESES

Convocatòries d'ajuts actuals - EMPRENEDORIA

Guia de finançament
Tenir una bona idea és fonamental en un projecte empresarial, però per ser capaç de convertir-la en una empresa viable és essencial el finançament. Aquesta Guia de finançament, de la Secretaria d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, ens dona pistes importats per aconseguir-ho.

Capitalització de l'atur

La capitalització de l'atur és el pagament única de la prestació contributiva que pretén facilitar la posada en marxa d'iniciatives d'autoocupació que consisteixen en iniciar una activitat laboral com a treballador/a per compte propi, o en incorporar-se com a persona sòcia treballadora o de treball en cooperatives o societats laborals en funcionament o de nova creació.

Ajuts i subvencions

Per conèixer els ajuts i subvencions per a la creació d'empreses, podeu consultar diversos cercadors:

Finançament alternatiu

Catàleg creat per ACCIÓ que conté un gran llistat d'entitats de finançament alternatiu tan de capital com de deute (xarxes de Business Angels, Capital risc, crowdfunding, corwdlending, finançament de factures, MAB..)

En només 5 clics, quines són les teves necessitats, i et suggerirà les solucions de finançament alternatiu que millor s’adaptin al teu sector, la situació de la teva empresa i les particularitats del teu projecte

Associació espanyola de crowfunding (Plataformes on line per aconseguir finançament d'un projecte.

Informació i llistat d'entitats de finançament alternatiu acreditades per ACCIÓ.

Altres formes de finançament

Avalis és una Entitat financera, amb la finalitat de permetre el finançament de projectes d’inversió empresarial a través del seu aval.

Relació de les principals entitats financeres ètiques

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web