Serveis per a empreses creades

Serveis per a empreses creades


ProEmpresa posa a l'abast diferents serveis d'informació i assessorament per les empreses que volen créixer i consolidar-se:

  • Recerca d'informació especialitzada sobre els diferents àmbits del món empresarial (fiscal, comptable, laboral, comercial, normatives, etc.).
  • Assessorament i consultoria sobre els aspectes bàsics de la gestió empresarial, finançament, anàlisi de viabilitat de projectes, etc.

Programes d'acompanyament i mentoratge

Ajuts i subvencions 

Informació sobre els recursos i institucions al servei de les empreses existents en el territori, orientació i acompanyament en el seu accés.

T'informem sobre les convocatòries vigents d'ajuts i subvencions, identifiquem les línies d'ajut que més s'adeqüen a la teva empresa i t'assessorem i et donem suport en la seva tramitació.

Cercador d'ajuts i serveis per a l'empresa

El cercador d'ajuts i serveis per a l'empresa elaborat per ACCIÓ que conté els ajuts i finançament que ofereixen diferents organismes i administracions a empreses i emprenedors ubicats a Catalunya, sigui quina sigui la seva activitat. 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web