Idees Joves

Idees Joves


Idees Joves és un programa creat per l’Ajuntament de Manresa per fomentar la creativitat i la generació de noves idees entre els joves estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres educatius de Manresa. Entre els objectius hi ha potenciar les actituds positives envers la cultura emprenedora i fomentar activament els valors empresarials, tot eliminant la por a assumir riscos.

Les diferents activitats que s’inclouen en el programa Idees Joves estan encaminades a incentivar els nois i noies a desenvolupar la seva curiositat a la recerca d’oportunitats de negoci. Es fan seminaris de sensibilització i tallers en els quals s’apropa als joves la figura de l’empresari i es treballen les diferents habilitats i actituds necessàries per tirar endavant un projecte empresarial. El programa culmina amb el concurs d’Idees Empresarials i Pla d’Empresa, en el qual els alumnes que han participat al projecte presenten les seves pròpies idees de negoci.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web