Serveis per crear una empresa

Serveis per crear una empresa


Oferim un ampli ventall de serveis per a totes aquelles persones que volen iniciar un projecte empresarial:

  • T'informem i t'assessorem sobre els tràmits que cal fer per començar una empresa, normatives legals, formes jurídiques, fonts de finançament, ajuts i subvencions. 

  • T'assessorem en l'elaboració del pla d'empresa i t'ajudem a avaluar el teu projecte empresarial.

  • També disposem de vivers d'empreses i espai coworking, que permet l'allotjament de projectes empresarials en la seva fase inicial.

Comença a emprendre

Setmanalment realitzem una primera sessió d'acollida, de dues hores de durada, per a persones emprenedores que tenen intenció de crear una empresa. 

Inscriu-te trucant al telèfon 93 878 76 25 o per correu electrònic a proempresa@ajmanresa.cat

Pla d'empresa

És l'eina principal que has d'utilitzar per decidir si el teu projecte és prou sòlid per crear l'empresa. És un document que ha de reflectir tota la informació relativa al teu projecte empresarial. 

Formes jurídiques i tràmits

Un cop analitzada la viabilitat del teu projecte empresarial amb el pla d'empresa, és el moment de revisar quins són els passos necessaris que has de fer a nivell legal i jurídic, per poder constituir el teu negoci. 

Finançament i ajuts

Mecanismes financers (préstecs, crèdits, etc.) que tenen condicions més avantatjoses per a les persones emprenedores i ajuts i subvencions que poden complementar el finançament necessari per iniciar l'activitat.

T'informem sobre les convocatòries vigents d'ajuts i subvencions, i ajudem a tramitar-les.

Recursos per a emprendre

Eines i recursos que trobaràs a la xarxa, per tal de definir millor el teu projecte empresarial (opcions de finançament, bases d'ajuts i subvencions, test sobre la viabilitat  de la idea empresarial, test de la capacitat emprenedora, guia per fer un pla de mercat, formes jurídiques, etc.)

Programa CEDEM+

El programa CEDEM+ ofereix un acompanyament especialitzat a persones emprenedores i empreses emergents de menys de 5 anys fonamentades en una proposta de valor diferencial, amb potencial de creixement i de creació de nous llocs de treball. 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web