Iniciatives juvenils cooperatives

Iniciatives juvenils cooperatives


Des del programa Ocell de Foc oferim el servei d'acompanyament a iniciatives juvenils. Un servei que pretén fomentar l'emprenedoria col·lectiva de persones entre 16 i 30 anys!

D'aquí poc s'obrirà el termini per participar en el concurs de les iniciatives juvenils cooperatives i poder accedir a un dels tres premis de:

1r. 1500€

2n. 700€

3r. 250€

BASES REGULADORES DEL CONCURS

D'aquí poc podreu consultar les bases. Estigueu al cas de les xarxes @promanresa i @ocelldefoc_bms per estar-ne al corrent!

Clicant al botó podreu trobar les bases per participar en el concurs de "La iniciativa juvenil cooperativa". Abans d'inscriure-us heu d'haver llegit les bases detalladament per així saber quins requisits es demanen per participar-hi. 

INSCRIPCIÓ - INSTÀNCIA

Per tal que pugueu inscriure-us al concurs, heu d'entrar una instància genèrica clicant el botó de dalt. És un procés obligatori per qualsevol grup que vulgui presentar-se al concurs!

Si teniu qualsevol dubte o bé necessiteu ajuda, contacta a: 

  • georgia.ferrer@ajmanresa.cat
  • jennifer.delgado@ajmanresa.cat
  • liz.massip@ajmanresa.cat
  • Truca o envia WhatsApp al 679191576

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web