Qui som

Qui som


ProEmpresa és un equipament de l’Ajuntament de Manresa que agrupa els diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial de titularitat municipal. La nostra missió és contribuir al desenvolupament econòmic equilibrat i sostenible de Manresa i la seva àrea geogràfica d’influència, mitjançant el foment de la cultura emprenedora i la creació d’empreses, el creixement i la millora de la competitivitat del nostre teixit productiu, i la seva diversificació mitjançant la promoció de noves activitats i sectors innovadors d’alt valor afegit.

El servei va destinat a les persones interessades en crear una empresa i a les empreses ja constituïdes, especialment microempreses i PIME's.

Els nostres objectius

Promoure la cultura emprenedora i la creació d'empreses.

Donar suport a la millora de la competitivitat i el desenvolupament del sector empresarial.

Facilitar la localització de noves activitats en el territori.

Com treballem

ProEmpresa disposa d’un equip de professionals qualificats, d’infraestructures i instal·lacions per portar a terme les seves activitats (informació general i especialitzada, assessorament i consultoria, formació, etc.) i ofereix un conjunt de recursos, com espais físics i eines telemàtiques al servei dels emprenedors/es i les empreses del territori. 


Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web