Pla d'empresa

Pla d'empresa


Què és i per a què serveix

El pla d'empresa és el pas previ a la posada en marxa del projecte empresarial i és imprescindible per posar per escrit tot allò que hauràs de tenir en compte a l'hora d'iniciar la nova empresa.

Fer el pla d'empresa t'ajudarà a analitzar el projecte i a tenir ben estructurats tots els passos que hauràs de seguir per a crear l'empresa i tots els factors que podran intervenir en el seu funcionament. A més, et servirà per a presentar el projecte a altres persones, en cas que hagis de demanar finançament o negociar la participació de possibles socis.

Fes el teu pla d'empresa 

Un cop has fet una primera anàlisi de la teva idea empresarial i de les teves habilitats com a emprenedor, des de ProEmpresa, comptaràs amb un suport especialitzat que revisarà tot el que tu vagis fent i tindràs accés a recursos específics per a persones emprenedores.

Fes el teu pla d'empresa és la sessió que es realitza quinzenalment, amb una durada de dues hores, adreçada a persones emprenedores que tenen la intenció de crear un negoci. Si estàs interessat/da fes la teva INSCRIPCIÓ

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web