KIT DIGITAL- Vols ser agent digitalitzador?Ja et pots adherir al programa!

KIT DIGITAL- Vols ser agent digitalitzador?Ja et pots adherir al programa!


Des del Fons Next Generation UE, s'obre la convocatòria a les empreses de serveis digitals, per tal que sol·licitin la seva adhesió al programa com a agents digitalitzadors i, per tant, la seva incorporació al catàleg de solucions Acelera Pyme. El dia 11 de gener de 2022 es va publicar la convocatòria Accés directe a l'anunci d'adhesió junt amb el formulari per a participar com a agent digitalitzador. Accés directe al formulari.

Requisits per a obtenir la subvenció:

  • Envers a les pimes, hauran de registrar una facturació acumulada, d'almenys, 100.000 euros en els dos anys anteriors a comptar des del moment de la presentació de la sol·licitud o 50.000 euros en l'any anterior, en projectes similars a les activitats de digitalització que oferiran.
  • En el cas dels autònoms, la facturació acumulada deurà ser, d'almenys, 70.000 euros en els dos anys anteriors a comptar des del moment de la presentació de la sol·licitud o 35.000 euros en l'any anterior, en projectes similars a les activitats que es desenvoluparan.

Terminis i pròxima convocatòria:

  • A partir de l'11 de gener de 2022, les empreses de serveis digitals, podran sol·licitar la seva adhesió al programa.

Dubtes sobre el procediment de presentació de sol·licituds:

Per a més informació envers el procés de sol·licitud i el desenvolupament del programa Kit Digital, el telèfon de contacte a disposició dels sol·licitants és el 900.909.001. de dilluns a divendres de 9 h a 18 h i el correu electrònic Accés directe al correu

Per a més informació us podeu dirigir: Accés directe a la web de Kit Digital

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web