ProManresa presenta l'oferta formativa del mes de maig per a persones emprenedores i empreses


27/04/2023

El període d’inscripció és obert per propostes formatives que contribueixen a tenir més eines i recursos per poder consolidar les idees o fer créixer els negocis.

 

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix aquest mes de maig diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la teva empresa.


La formació programada per al pròxim mes està pensada especialment a aprendre a parlar en públic, a donar eines per guanyar en autoconeixement i autoconfiança, per no tenir por i treure un major rendiment en el negoci o per millorar les estratègies en el món digital, entre altres propostes.

 

Cursos programats  

Dimarts 2 de maig i dimecres 3 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

Curs adreçat a aprendre les bases per parlar en públic amb més seguretat. Es treballaran els factors psicològics que influeixen en la resistència a parlar en públic i s’assoliran eines per preparar i fer el discurs, consells per a parlar davant la càmera en una videoconferència. També es farà un exercici pràctic d'exposició de cada participant de la seva idea de negoci.

 

Dimecres 10 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

 

En aquest taller s’aconseguiran eines per augmentar el nivell d'autoconeixement i autoconfiança per tal de fomentar l'esperit emprenedor. Es treballaran les fortaleses personals, la intel·ligència emocional i la seva gestió, a través d'una metodologia basada en tècniques de coaching emocional i tècniques terapèutiques, centrant el cos com a eina d'expressió i comunicació.

 

Dimarts 16 de maig de 9.30 h a 13.30 h (Presencial)

Taller pràctic en el qual, a través del joc i exercicis, es concretaran  les causes que causen por i bloqueig a les persones emprenedores. En finalitzar la sessió, els participants s’enduran tres passos fàcils i ràpids d'aplicar en el seu dia a dia, per tal de seguir endavant en el seu negoci.

 

Dijous 18 de maig de 9 h a 14 h (Presencial dins l'Espai Descobreix-Tecnobages - Plaça Sant Domenec)

Sessió formativa per persones emprenedores i empreses que vulguin millorar l'estratègia del seu negoci en el món online.



Del 22 al 26 de maig també se celebrarà  la  5a Setmana de l'Emprenedoria  on s'inclouran diferents activitats gratuïtes a diferents espais, que enguany posaran accent en el màrqueting i les vendes. En aquests moments s’està acabant de definir el programa, que es donarà a conèixer pròximament.



Durant aquest mes de maig, també hi ha la formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l'altra on line (alternativament). El pla d'empresa (on-line), Avalua la teva idea empresarial (on-line) Finançament i ajuts per a persones emprenedores (on-line).

 

El  Formulari d'Inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Manresa.

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web