El CEDEM programa nous cursos de formació per al mes de desembre


01/12/2022

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest mes de desembre diversos cursos gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Els cursos previstos són els següents:

 


Aquest seminari té l’objectiu d’informar sobre tots els detalls del nou sistema de cotització de la reforma per a treballadors/es autònoms/es, que entrarà en vigor el 2023. Serà impartit per la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya. El seminari vol donar resposta de forma fidedigna a tots els dubtes que genera aquesta nova legislació.

 

 

Taller dedicat a treballar les tres  pors principals que bloquegen les persones emprenedores i que no els deixen avançar, sense tenir en compte que som nosaltres mateixos els que moltes vegades ens limitem.

 

 

Taller dedicat a treballar un estat emocional com és l’estrès, que l’experimentem massa sovint i interfereix en la nostra vida, tant en l’àmbit professional com personal, i ens boicoteja a tirar endavant.

 

 

Formació adreçada a ajudar a prendre consciència de la relació que tenim amb els diners, ja que òbviament si aquests no existeixen el negoci tampoc. Es coneixeran els 4 tipus principals de relacions que es poden tenir amb els diners, les creences limitants que no deixen créixer i a aprendre a obtenir una mentalitat orientada a l’èxit.

 

Durant aquest mes de desembre també hi ha la formació específica per a persones emprenedores amb les següents propostes: Comença a emprendre una setmana en format presencial i l’altra on-line (alternativament). El pla d'empresa on-line, Avalua la teva idea empresarial on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores on-line.

 

 

El formulari d'inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa.

 

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web