Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Comença a expedir-se el Carnet Jove Local a Manresa, que ofereix un 18% més d'avantatges

Comença a expedir-se el Carnet Jove Local a Manresa, que ofereix un 18% més d'avantatges


03/10/2022

Els actuals i futurs titulars del Carnet Jove disposaran des d’avui d’una comunicació personalitzada amb els avantatges locals.

 

El nou Carnet Jove Local es comença a expedir des d’avui a Manresa. Els titulars veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut del municipi -a més a més del de la Generalitat-, i la personalització del butlletí, la web i l’App del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que es poden gaudir a Manresa, i que se sumen als que ja hi ha a nivell nacional i internacional.

 

En concret, els i les joves podran gaudir a Manresa d’un total de 114 avantatges, que representen un 18% d’increment respecte dels que hi havia abans d’iniciar-se la campanya del Carnet Jove Local, i que es concentren sobretot en els àmbits de la formació, la papereria, l’esport, la salut, la moda o l’estètica, entre altres.

 

D’aquesta manera, els titulars del nou Carnet Jove Local podran gaudir d’aquesta renovada i ampliada oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges que hi ha al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes a mesura que s’hi afegeixin nous comerços.

 

Coincidint amb l’expedició del nou carnet, l’Ajuntament de Manresa inicia avui la campanya de captació de joves als seus municipis per tal d’animar-los a fer-se el Carnet Jove Local i, d’aquesta manera, eixamplar la comunitat de titulars.

 

Els joves que decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ho podran fer a través de la web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. El Carnet Jove té un format digital i es pot fer servir directament des de l’App mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, els joves hauran d’acreditar que resideixen al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament. Per la seva banda, els joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el carnet perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Local a l’App. D’altra banda, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

 

Amb els nous Carnets Joves Locals que es comencen a expedir avui es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis. Així mateix, aquesta acció respon a la pròpia demanda de milers de joves durant l’acció participativa organitzada el 2017 coincidint amb el 30è aniversari del carnet.

 

Joventut va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques, com és el cas d’aquests 10 ens locals que avui estrenen carnet.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web