Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Del 26 d'octubre al 1 de desembre. 2on CICLE DE TROBADES INSPIRADORES

Del 26 d'octubre al 1 de desembre. 2on CICLE DE TROBADES INSPIRADORES


Després de l'èxit del primer cicle de trobades inspiradores que vam fer la passada primavera, des ProManresa hem organitzat un segon cicle de trobades amb professionals consolidats de la indústria creativa que ens parlaran dels seus projectes en espais també inspiradors

Les trobades tenen un aforament limitat i si bé és obert a tothom, es prioritzaran les inscripcions de persones emprenedores o empreses vinculades a la indústria creativa i cultural (arts visuals, arts escèniques, audiovisuals, disseny, arquitectura, artesania, serveis creatius, media interactiva..) 

- 26 d'octubre. BAH Studios: el poder dels vídeos curts. David Villarreal (fundador de Bah) i el seu equip

El David, el Marc, la Mireia i el Carles ens explicaran el seu projecte, les tendències en aquest àmbit i les claus per a realitzar un vídeo de curta durada que impacti, amb tips i consells. Aprofitant l'espai, a l'acabar farem un copa de vi i tancarem la jornada amb una visita les seves oficines.

Lloc: Sala de tast del Celler del Bages. Passeig de Pere III, 18. Manresa
Horari:16h -18h.

- 9 de novembre. B uscant l'artista que hi ha en mi. Creativitat, coherència i valors. Natxo Tarrés  . Músic.

Ser artista és una actitud davant la vida. Buscar els nostres propis talents, deixar-nos dur per la creativitat amb una actitud de servei als altres, als qui ens miren i gaudeixen de les nostres propostes. La capacitat de dur als altres a nous territoris que no han explorat. LI fer-ho amb coherència amb els teus valors. 

Lloc: Estudi de gravació Little.cat. Camí de les Farreras. Salelles
Horari: 12h-13:30h

- 17 de novembre. La viabilitat del projecte artesà".  Susana Cuervas de dspart, Sílvia Bayer del Taller de la Tieta, Queralt Haro de Macropus.

Partim d’un producte que sabem fer i estimem però a partir d’aquí cal tenir en compte moltes altres qüestions. Amb quina marca ho comercialitzo? Com em diferencio?  Quins costos de producció tinc? Quantes unitats puc fabricar? Com em dono a conèixer? Qui ha de fer tot això?

Lloc. Artífex: Muralla del Carme, 5, 08241 Manresa

Horari: 15:30h a 17h.

- 24 de novembre. Quan l’art és passió i professió. Amb Lourdes Fisa. Artista visual.  

Una visita a l’estudi de l’artista plàstica Lourdes Fisa. Des de fa més treinta anys ha exposat la seva obra d’una manera continua en museus, institucions i galeries d’art, tant en l’àmbit nacional com internacional. Coneixerem les fonts d’inspiració, el seu procés de treball i ens parlarà del seu últim projecte ArtLiving. Conviure amb l’art relacionat amb els espais, l’interiorisme i l’arquitectura. Benvinguts al seu univers creatiu.

Lloc: Taller Lourdes Fisa. Passeig Pere III, 89 entresòl 2ª. Manresa

Horari:12h a 13:30h. 


-(PLACES EXHAURIDES) 1 de desembre. Networking per a professionals de les indústries creatives.

Dinàmica de networking per a conèixer altres professionals de la indústria col·laborativa. Al acabar farem un vermutet per continuar fent xarxa.

Lloc coworking Tercer segona (Edifici la Buresa). Plaça de Fius i Palà, 1, 3er - 2a (Escala esquerra). Manresa

Horari: 12-14h

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ (GRATUÏTA)

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web