Idees Joves XIV (2017-2018)

Idees Joves XIV (2017-2018)


El dimarts 15 de maig, el teatre El Kursaal de Manresa, ha acollit el lliurament de la XIV edició dels Premis Idees Joves en el marc de la 1a Setmana d'emprenedoria a Manresa, promoguda per l'Ajuntament de Manresa. 

Durant el certamen, que ha començat a les 12:30h, s'han lliurat els guardons de les diferents categories que consta el concurs i que s'han repartit entre alumnes de l'Escola Joviat,  l'IES Pius Font i Quer,  l'IES Guillem Catà i de l'escola Joviat,  en una edició que ha comptat amb la participació de més de 500 alumnes que han presentat 60 projectes a concurs.

L'acte ha estat dinamitzat per la periodista Eva Torrents  de Dívik i els guardons de les diferents categories els han entregat  les regidores de l'Ajuntament de Manresa,  Sra. Cristina Cruz, regidora d'ocupació i emprenedoria, la Sra. Mercè Rosich, Regidora d’ensenyament, la Sra. Anna Crespo, Regidora de joventut, Sra. Alba Rojas, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i la Sra. Cristina Delgado, Federació cooperatives de treball Associat de Catalunya.


Els projectes i els premiats/des:

L’Idees Joves, adreçat a joves de batxillerat i cicles formatius, va premiar «Innova Lignum», de Joan Puigdellivol i Albert Romero, de l’IES Guillem Catà (millor idea empresarial); «Dentalmobil», de Margarita Pérez, de la FUB (accèssit a millor idea empresarial); «VR Creation System», d’Abel Rosado i Núria Casas, de l’IES Pius Font i Quer (millor pla de viabilitat); «Foodfilm», de Maria Casas i Martí Roura , de l’IES Pius Font i Quer (accèssit a millor pla de viabilitat); «Run to win», d’Àlex Ollé i Ferran Rovira, de l’IES Lacetània (premi especial al projecte més innovador); «Food 35», de Paula Gutiérrez i Paula Aymerich, de l’IES Pius Font i Quer (premi especial al projecte més ben treballat); «Me’l Cuides?», de Miquel Àngel López, de la Joviat (premi especial al projecte amb més impacte positiu); i «Midas», d’Oriol Martín, Cristian Jover i Isaac Garcia, de l’IES Lacetània (premi especial al projecte més cooperatiu).

En finalitzar l'acte, es va procedir al lliurament de la 4a edició dels premis Talent + Empresa un guardó convocat  per la Cambra de Comerç, Althaia i la Generalitat.


Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web