Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 4a Mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya

4a Mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya


Manresa guanya dos premis en la 4a mostra de projectes emprenedors de l'FP a Catalunya

      

Un any més Manresa va triomfar en l’entrega de premis de la Mostra de projectes emprenedors de Formació Professional (FP) a Catalunya, que es va celebrar ahir al CosmoCaixa de Barcelona. 

Miguel Olmedo Serral, de l’Institut Lacetània, va guanyar el primer premi al Millor projecte d’economia social i cooperativa de grau mitjà. El projecte, anomenat “Rental Racing”, consisteix en una cooperativa per al lloguer de vehicles de competició per a persones amb alguna tipologia de discapacitat física. La intenció principal és la de millorar la seva qualitat de vida i potenciar-ne la integració social, ajudant-los a tenir les mateixes oportunitats. 

Per la seva banda, l’Alumne Cristina Vall Zamora de l’Escola Joviat va obtenir el 3r premi a la millor idea en grau mitjà. El seu projecte, anomenat Secan, tracta sobre la realització d’una portella assecadora per animals de companyia. La portella conté un material de microfibra que eixuga l’animal en cas d’estar humit i evita que embruti l’interior de la casa.

L’acte va ser presentat per Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial i va comptar amb la ponència de Marta Pérez, directora general de Valnalón.

Aquest és el quart any que la Direcció General de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya (Departament d’Ensenyament) organitza una mostra que té per objectiu promocionar els millors projectes emprenedors realitzats per alumnes d’FP del darrer curs escolar.

Per aquest motiu tots els projectes que participen en la Mostra han resultat guanyadors o finalistes en altres concursos organitzats per diverses entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori. Enguany s’han presentat un total de 42 projectes de tot Catalunya, dels quals se n’han escollit 12 que es van presentar en l’acte celebrat ahir.

Per la seva banda l’Ajuntament de Manresa va presentar tots els projectes guanyadors del XIè Concurs d’Idees Joves que va tenir lloc l’any passat al maig. Dels 7 projectes presentats 2 d’ells van arribar com a finalistes a la Mostra.


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web