Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Idees Joves

Idees Joves


Idees Joves és un programa creat per l’Ajuntament de Manresa per fomentar la creativitat i la generació de noves idees entre els joves estudiants de batxillerat i cicles formatius dels centres educatius de Manresa. Entre els objectius hi ha potenciar les actituds positives envers la cultura emprenedora i fomentar activament els valors empresarials, tot eliminant la por a assumir riscos.

Les diferents activitats que s’inclouen en el programa Idees Joves estan encaminades a incentivar els nois i noies a desenvolupar la seva curiositat a la recerca d’oportunitats de negoci. Es fan seminaris de sensibilització i tallers en els quals s’apropa als joves la figura de l’empresari i es treballen les diferents habilitats i actituds necessàries per tirar endavant un projecte empresarial. El programa culmina amb el concurs d’Idees Empresarials i Pla d’Empresa, en el qual els alumnes que han participat al projecte presenten les seves pròpies idees de negoci.

L'any 2004 es va iniciar el programa, amb un total de 738 idees i projectes presentats i amb la participació de 3514 alumnes. Veure vídeo resum de les idees premiades durant aquest període de 10 anys.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web