Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 9 de febrer - Fes el teu Pla d'empresa (ON-LINE)

9 de febrer - Fes el teu Pla d'empresa (ON-LINE)


El pla d'empresa és el pas previ a la posada en marxa del projecte empresarial i és imprescindible per posar per escrit tot allò que hauràs de tenir en compte a l'hora d'iniciar la nova empresa. 

Fer el pla d'empresa t'ajudarà a analitzar el projecte i a tenir ben estructurats tots els passos que hauràs de seguir per crear l'empresa i tots els factors que podran intervenir en el seu funcionament. A més, et servirà per presentar el projecte a altres persones, en cas que hagis de demanar finançament o negociar la participació de possibles socis.

Objectius

  • Saber realitzar un pla d'empresa en línia amb l'eina virtual

Contingut

  • Fes el teu pla d'empresa en línia

Adreçat a

Persones emprenedores que tenen intenció de crear un negoci.

Horari

Una sessió, de 10:00h a 12:00h.

La primera part enfocada al cos del pla d'empresa, la segona a l'estudi econòmic i financer.

Consultor

Roger Fosas - ProEmpresa

On line

La realització dels cursos on-line es faran mitjançant la plataforma telemàtica. Rebràs l'enllaç al curs una vegada hagis completat la inscripció. 

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma  uns minuts abans d'iniciar la sessió.

Curs interactiu, al inscriure't en aquesta formació acceptes que pugui ser vist el teu nom, la teva imatge i veu durant la sessió on-line.


Per qualsevol aclariment, et pots posar en contacte amb: proempresa@ajmanresa.cat

INSCRIPCIÓ

  • Horari:
    10h a 12h
CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web