L'Ajuntament de Manresa incorpora 10 joves en pràctiques a través del programa de Garantia Juvenil


29/09/2021

Les contractacions són a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos. Durant aquest període  cada persona  jove té assignat un tutor/a  que fa un acompanyament i seguiment de les tasques desenvolupades.

 

En el  marc del programa per a la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, s’han incorporat a l’Ajuntament de Manresa 10 persones a diferents departaments municipals.

Els perfils dels joves contractats són de tècnic/a jurista de suport en desenvolupament de l’administració electrònica; tècnic/a especialista en informàtica; tècnic/a de gestió econòmica; tècnic/a de suport en l’elaboració de l’informe social 2022; tècnic/a de suport del servei de Drets Socials; tècnic/a d’ocupació de suport juvenil; tècnic/a especialista en gènere; tècnic/a de suport en la producció i comunicació del programa anual de festes; tècnic/a de suport en el servei de contractació; i un tècnic administratiu.

Les contractacions són a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos mitjançant la modalitat de contracte en pràctiques. Durant aquest període cada persona jove té assignat un tutor/a que fa un acompanyament i seguiment de les tasques desenvolupades.

 

ü  Fotografia: Signatura de contractes dels joves que s’incorporen a l’Ajuntament

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat