INICIEM NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA UBICAT


26/01/2021

Durant aquest any es preveu acompanyar a unes 100 persones en situació d’atur d’especial vulnerabilitat, inactives o persones treballadores que busquin una millora laboral.


 

El CIO de Manresa ha iniciat una nova edició del programa UBICAT, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, per dur a terme accions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional amb persones en recerca de feina de Manresa i rodalies. 

Dins del programa UBICAT es realitza un acompanyament personalitzat de cada participant i s’acorda un pla de treball segons les seves necessitats i que pot incloure diferents tipus d’accions: tallers d’eines i canals de recerca de feina, balanç competencial, recursos per afrontar un procés de selecció o capacitació digital entre d’altres. Paral·lelament també es preveuen accions amb diferents entitats, agents i empreses del territori per tal que els participants puguin tenir una aproximació al teixit empresarial.


Durant l’anterior edició més de 50 persones van participar al programa UBICAT, es van realitzar més de 1000 hores d’orientació i es van dur a terme 4 accions amb empreses col·laboradores. Al finalitzar l’any, 29 persones participants havien comunicat que havien trobat feina, 7 de les quals eren persones aturades de llarga durada.

 

 

Si esteu interessats en participar en les accions del programa UBICAT o voleu més informació podeu enviar un mail a ubicat@ajmanresa.cat o bé trucar al 93 877 64 90.

 

 

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat