ProManresa presenta la nova oferta de cursos de formació per al mes de juliol


28/06/2024

El període d’inscripció és obert per aquestes propostes formatives adreçades a persones emprenedores que vulguin tenir més eines i recursos per fer créixer la seva empresa.

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ofereix el pròxim mes de juliol diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.


Cursos programats: 

Dimecres 3 i divendres 5 de juliol de 9.30 a 13.30 h (presencial)

 

Aquesta formació va dirigida a emprenedors/es, empresaris/es, treballadors/es...de qualsevol sector que emprin el disseny gràfic en els seus projectes empresarials per tal d'aplicar-los a les XXSS, infografies, presentacions, documentació vària...CANVA és una aplicació de disseny gratuïta, que permet crear diferents tipus de contingut gràfic, amb un resultat professional, és a dir, disseny per a no dissenyadors.

Dilluns 8 i dimecres 10 de juliol de 9.30 a 13.30 h (presencial)


El Branding Digital és la gestió estratègica i creativa que es du a terme en els mitjans digitals per a construir la identitat d'una marca i que esdevingui rellevant, diferent i sostenible en el temps. Tenir una marca digital forta és fonamental en l'èxit d'una empresa. Marca la diferència entre una gran marca i una que passa desapercebuda.

 

Dimecres 17 de juliol de 9 a 14 h (presencial)


Mailchimp és una plataforma integrada de màrqueting digital, que et permet compartir correus electrònics, anuncis i altres missatges amb el teu públic. Et capacita per a crear les teves rutes de màrqueting automatitzades i dinàmiques per als teus contactes.

 

Dijous 18 de juliol de 10 a 13 h (presencial)

Persones emprenedores que estiguin passant o puguin passar en un futur per moments d’incertesa i de dificultat en els seus negocis. A través de la pràctica de l’escriptura, els participants exploraran les seves emocions, reflexionaran sobre els desafiaments i desenvoluparan estratègies per afrontar les crisis amb resiliència i determinació.

 

Dimarts 23 i dijous 25 de juliol de 9.30 h a 14.30 h (presencial)


En aquestes dues sessions s'aplicarà una metodologia basada en tècniques de coaching emocional i tècniques terapèutiques centrant-nos en el cos com a eina d'expressió i comunicació, on es treballaran a partir de les competències genèriques, abordant les d'experiències personals. S'utilitzaran eines i recursos teatrals i d'humor per a facilitar l'expressió d'una forma subtil i respectuosa. Es facilitaran eines amb tècniques d'improvisació, així com dinàmiques motivadores per a aconseguir una millor corporalitat i, per tant, una millor disponibilitat i actitud positiva davant la recerca, repte, projecte de vida.

 

Durant aquest mes de juliol, com és habitual, també hi ha la formació específica per a persones emprenedores:

 

Comença a emprendre. Primers passos per a crear una empresa una setmana en format presencial i l'altra on-line (alternativament), Fes el teu Pla d'Empresa on-line, Avalua la teva idea empresarial on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores online.

 

El Formulari d'Inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats/es i formalitzar la inscripció.

 

Tota la formació és subvencionada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Manresa.

 

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat