Visitem la fàbrica Maxion Wheels amb l'alumnat del PFI PTT Auxiliar de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura.


02/05/2024

El passat 15 d’abril l’alumnat del PFI PTT Auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura va visitar la fàbrica manresana Maxion Wheels. 

 

El passat 15 d’abril l’alumnat del PFI PTT Auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura va visitar la fàbrica manresana Maxion Wheels. Va ser una experiència molt profitosa per conèixer la dilatada trajectòria de la fàbrica al territori, i també, per veure de primera mà el procés de fabricació de rodes d’acer de la planta que l’empresa té a Manresa amb més de 50 anys d’història a la ciutat.

Els PFI-PTT són cursos per a joves que no han obtingut el graduat en ESO i que els permeten adquirir les competències tècniques bàsiques d'un ofici obtenint un certificat de professionalitat de nivell 1. Alhora també es treballen coneixements generals i bàsics que faciliten l'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà amb l'obtenció del Certificat CAM, o l'accés a un Centre de Formació d'Adults per treure's el GESO.

Des de ProManresa oferim els itineraris formatius de:

  • Auxiliar de comercialització de productes i logística.
  • Auxiliar de fabricació mecànica, d’ajust i soldadura.
  • Auxiliar de perruqueria i estètica.

La durada de la formació és durant tot el curs escolar de setembre a juny. I les preinscripcions per l’edició 2024 – 2025 seran a partir del 2 al 12 de maig a l’edifici de Casa Caritat (ProTreball), Carrer Verge d’Alba, 5-7.

 

Més informació i consultes a:

Aquest projecte que s’imparteix des de ProManresa compta amb el suport de la del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’IES Lacetània.

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat