L'Ajuntament de Manresa convoca cinc places d'agent de la Policia Local i crea borsa per a interins


02/10/2023

Una de les places està reservada a dones. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 20 d’octubre.

 

L’Ajuntament de Manresa ha obert la convocatòria per a cinc places d’agent de Policia Local. D’aquestes, una és per mobilitat (entre agents del mateix cos en altres ciutats o d’altres cossos policials) i les altres quatre són per oposició lliure, una de les quals estarà reservada per a dones. El mateix procés servirà per crear una borsa d’interins. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 20 d’octubre.

 

L’actual Llei de Policies Locals (16/1991) estableix que sempre que es convoquin més de tres places, un mínim del 25% han d’estar destinades a dones. L’objectiu és anar equilibrant la presència de dones i d’homes dins del cos.

 

Entre els requisits que es demanen per accedir al cos hi ha: tenir la nacionalitat espanyola, estar en possessió del títol de Batxillerat o de cicles formatius de grau mitjà o superior, no haver estat condemnat per cap delicte, no estar inhabilitat o inhabilitada per a l'exercici de les funcions públiques i estar en possessió del carnet de conduir de la classe B.

 

Es poden consultar les bases completes de la convocatòria i tramitar les sol·licituds en aquest enllaç.

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat