Plans d'ocupació Diputació de Barcelona


L’Ajuntament de Manresa seleccionarà 9 persones aturades perceptores del subsidi per atur, les popularment conegudes com "ajudes dels 400 euros", incloent el SED, el PREPARA, el PAE i altres subsidis assimilables. A aquesta selecció no es podran presentar persones que cobrin la prestació per atur.

Es contractaran 4 peons, 2 conserges i  3 auxiliars administratius com a plans d’ocupació i seran d’una durada de 6 mesos, des del 15 de juliol de 2019 al 14 de gener de 2020.

D’entre les persones perceptores d’un subsidi d’atur, es tindran en compte un sèrie de criteris laborals i socials a l’hora de fer la selecció. En el document adjunt podeu consultar els criteris.

Les sol·licituds es poden presentar amb una instància a ProTreball (edifici Casa Caritat, Carrer Verge de l’Alba, Manresa) des del dilluns dia 3 de juny al dijous 6 de juny. L’horari de presentació de sol·licituds serà de 9 a 14 h. i la tarda del dimecres, dia 5, de 16.30 a 18h. Adjunt us podeu descarregar el model d'instància.

Amb les sol·licituds cal aportar la documentació requerida que podeu consultar al document adjunt.

Per la valoració de candidats també es faran entrevistes, entre els dies 7 i 13 de juny

A més, al propi CIO s’ha habilitat un dispositiu per atendre consultes i donar suport a les persones que vulguin presentar una sol·licitud. També es poden adreçar consultes al mail plansocupacio@ajmanresa.cat

Aquesta acció compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, a través del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació
Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat