Inserlab 4.0 - Programa Bages Jove


Programa Bages Jove - Inserlab 4.0

 

És un projecte comarcal, impulsat per la Fundació Ampans, l’Ajuntament de Manresa i el Centre de Formació Pràctica Lacetània i amb el suport del SOC.

Té l’objectiu de millorar l'ocupabilitat de joves entre 16 i 29 anys en situació d'atur (DONO) o millora de feina (DO) i que no estiguin estudiant en l'actualitat cap formació reglada.

 

Per l’edició que es realitzarà de gener a desembre de 2024 crearem  dos grups de 15 joves cadascun i dos itineraris diferents:

 

Grup A. Formació en procediments bàsics en el màrqueting digital, xarxes socials - atenció al client i e-commerce (370 hores), amb pràctiques a empreses del sector.

Entitat orientadora: Ajuntament de Manresa/ Entitat Formadora: Fundació AMPANS.

 

Grup B. Certificat de Professionalitat Operacions Auxiliars de Fabricació Mecànica (480 hores), amb pràctiques a empreses del sector.

Entitat orientadora: Fundació AMPANS / Entitat Formadora: Centre Formació Pràctica Lacetània.

 

Formació comuna als dos itineraris:

-        Impressió  i disseny 3D (125 hores)

-        Habilitats i gestió emocional (36 hores)

-        Suport per al treball de les soft kills i elaboració del Mapa de les dimensions del Talent.

 

Cada grup comptarà amb una tutora que fa l’acompanyament dels joves al llarg de l’any realitzant accions d'orientació per a la definició del projecte professional i la recerca de feina, possibilitats de retorn al sistema educatiu i seguiment de les insercions.

 

Dins del projecte es dona molta importància al coneixement de l’entorn. Per aconseguir-ho visitarem 5 empreses de cada sector per conèixer la visió dels agents que en poden contractar i 10 visites participatives a entitats i projectes socials per tenir opcions de voluntariat.

  

Punts d'informació / inscripció:

PROTREBALL

C/ Verge de l'Alba, 5-7 (Manresa)

938 776 490/679 191 341

protreball@ajmanresa.cat

 

AMPANS ACTIVA

C/Barcelona, 21 (Manresa)

935 241 331

inserció@ampans.cat

Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat