Qui som?


ProTreball és el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa. 

Atenem les persones que es troben en situació d’atur o que volen progressar en el seu lloc de treball i els oferim una sèrie de serveis que ajudin a millorar la seva situació laboral. També donem suport al teixit productiu local a l‘hora de cobrir vacants laborals, formalitzar plans de formació i d’altres serveis d’interès per a les empreses .

Per tant, a ProTreball hi podreu trobar informació sobre el mercat de treball local, orientació i suport en la recerca de feina i informació sobre cursos per formar-se en un ofici. També gestionem una borsa de treball i programes ocupacionals finançats per altres administracions com el Servei d'Ocupació de Catalunya o la Diputació de Barcelona .

Finalment, ProTreball és també Punt d’Atenció laboral per a les persones LGTBI+ de la ciutat i ofereix atenció individualitzada per part d’una tècnica formada en diversitat afectiva, sexual i de gènere que acompanyarà les persones LGTBI+ en el procés d’orientació laboral i recerca de feina. Alhora, durà a terme un seguiment en el procés d’inserció laboral per evitar situacions de discriminació.  

On Som?

ProTreball 

Carrer Verge de l'Alba - Antic edifici Casa Caritat 
08241 Manresa


  • Telèfon: 93 877 64 90 / 644 06 89 01
  • Correu electrònic: protreball@ajmanresa.cat
  • Horari:
    matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
    tardes: dilluns, dimarts i dimecres, de 16 a 18 hores amb cita prèvia (excepte de l'1 de juliol al 15 de setembre)
Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat