Formació Ocupacional i PTT


Els cursos de formació ocupacional i el Pla de Transició al Treball (PTT) són accions de qualificació professional que tenen per objectiu la millora de l'ocupabilitat i les competències tècniques dels alumnes que els cursen.

Els cursos de formació ocupacional es realitzen preferentment en especialitats vinculades a certificats de professionalitat. Algunes de les especialitats que es solen programar des de ProTreball van relacionades amb l'atenció sòcio-sanitària, les energies renovables, l'atenció al client o el sector metal·lúrgic.

 

Els PFI-PTT són cursos per a joves que no han obtingut el graduat en ESO i que els permeten adquirir les competències tècniques bàsiques d'un ofici. Alhora també es treballen coneixements generals i bàsics que faciliten l'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà amb l'obtenció del Certificat CAM, o l'accés a un Centre de Formació d'Adults per treure's el GESO. 

Els perfils ofertats són:

◊ Auxiliar de comercialització de productes i logística.

◊ Auxiliar de fabricacio mecànica, d’ajust i soldadura.

◊ Auxiliar de perruqueria i estètica

Sempre que és possible, tant la formació ocupacional com els PTT preveuen estades en pràctiques en empreses per tal de reforçar l'adquisició de competències tècniques i transversals mitjançant l'aplicació de les mateixes en situacions reals de treball.

Vídeo resum del PTT de vendes 2021 - 2022


Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat