Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de l'Ocupació del Bages

La Fira de l'Ocupació al Bages està organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l'Ajuntament de Manresa. La que fira, que enguany estrena nova ubicació, es realitzarà el proper 02 de desembre del 2021 al Museu de la Tècnica de Manresa.


La finalitat d'aquesta fira és facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina i, oferir recursos, eines i estratègies per a la millora de l'ocupabilitat dels candidats.

La fira es realitza en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinanciat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa de Empleo Juvenil en el Marco del Programa Operativo de Empleo Juvenil.

També hi col·labora el Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) de l'Ajuntament de Manresa amb el finançament de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

CIO - Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - cio@ajmanresa.cat