Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

30 Plus

A QUI S'ADREÇA:

persones aturades majors de 30 anys i empresee que vulguin contractar treballadors i tenir una ajuda per la contractació.

OBJECTIU:
 El programa 30 plus té com a objectiu facilitar la incorporació de persones de 30 anys i més a les empreses.

REQUISITS:
El 60% dels contractes seran per a persones desocupades majors de 45 anys.

El 25% per a persones aturades de llarga durada.

El 15% restant per a persones majors de 30 anys.

ACCIONS / ACTIVITATS:

Es treballa amb dues linies d'actuació:

Les persones majors de 30 anys i en situació d'atur, que participin en el programa rebran: orientació i acompanyament en el procés de contractació; un mínim de 20 i màxim de 100 hores de formació relacionada amb el lloc de treball, i experiència mitjançant un contracte de treball.

Les empreses participants rebran candidats adequats als perfils demanats; formació flexible i adaptada al lloc de treball, i subvenció de 1125,83 €/mes per jornada completa i la part proporcional en jornades parcials amb un màxim de 9 mesos.

Durant aquesta convocatòria periode s'han atorgat a l'Ajuntament de Manresa (ProTreball) la possibilitat d'oferir 30 contractes de treball a aquestes col.lectius amb la formació professionalitzadora corresponent.

TÈCNICA RESPONSABLE:   ESTHER RUIZ

Actualment el programa es troba en fase d'execució, però ja no accepta més participants, ja que en aquests moments ja estan signats tots el convenis amb empreses i s'estan gestionant les ofertes segons els perfils sol.licitats.


 “ Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE TSF/132/2018, de 30 de juliol”
Protreball - Plaça Cots núm. 5-7, 08240 Manresa - +34 93 877 64 90 - info@promanresa.cat