Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM organitza un cicle de sessions formatives per a persones emprenedores vinculades a la indústria creativa

El CEDEM organitza un cicle de sessions formatives per a persones emprenedores vinculades a la indústria creativa


19/10/2022

“Creativitat per al teu negoci”, “DAFO personal com a marca personal”, “Quan val el que faig?” i “Crowdfunding, eina per validar i finançar el meu producte”,  són les propostes formatives gratuïtes i tindran lloc els dies 21 i 28 d’octubre, 4 , 16 i 25 de novembre.


 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa ha organitzat per aquest mes d’octubre i novembre una sèrie de sessions formatives adreçades a professionals i persones emprenedores vinculades a la indústria creativa, com són les arts visuals (pintura, escultura, escultura, fotografia..), arts escèniques (música, dansa, titelles, circ..), artesania, audiovisuals, disseny (gràfic, moda i joieria, d'interiors), serveis creatius (arquitectura, publicitat, cultura..), media interactiva (continguts digitals, software, videojocs i animacions ), literatura, etc.

 

Programació

  • 21 i 28 d'octubre: Creativitat per al teu negoci

Sessió enfocada a despertar la creativitat interior dels participants. Eliminar les barreres a la creativitat. Donar eines per desenvolupar la creativitat en un context de negoci. Adquirir les claus per concretar la creativitat en plans d’acció.

Ponent: Arantza Uriarte (Araland Businnes).  Lloc: CEDEM (Palau Firal). Horari: 9.30-13.30 h


  • 4 de novembre: DAFO personal com a marca personal

Sessió enfocada a Conèixer i reconèixer els punts forts de la persona; els talents i fortaleses. Detectar oportunitats. Treballar les debilitats. Saber llegir l'entorn per preparar-se davant les amenaces. Saber donar visibilitat a la meva marca personal.  

Ponent:  Elisenda Porras (Enprogress). Lloc: CEDEM (Palau Firal). Horari: 9.30-14.00 h

 

  • 16 de novembre: Quant val el que faig?

Sessió enfocada a aprendre a posar preus als productes o serveis que oferim. Conèixer elements clau com el significat del “princing” i concepte car i barat, com el preu condiciona el posicionament, el valor versus preu, la psicologia i l’elasticitat del preu.

Ponent: Dani Sala (E2S). Lloc: Oficines E2S. Passeig de la República, 20 · 08241 Manresa. Horari: 9.30-14.00 h

 

  • 25 de novembre: Crowdfunding, eina per validar i finançar el meu producte.

La sessió està enfocada a saber què és el crowdfunding i tipologia, conèixer 20 èxits i aprendre d’ells, saber les 20 regles d’or per aconseguir fundar una campanya,

Ponent: Valentí Acconcia (Vanacco). Lloc: CEDEM (Palau Firal). Horari: 10.00-13.30 h

 

Les sessions són gratuïtes, amb el finançament de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Manresa. Les inscripcions s’han de fer al següent formulari escollint les sessions que siguin d’interès. Les sessions inclouen una pausa cafè amb una mica d’esmorzar. Les places són limitades  a 15 persones i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web