Logo ProComerç

Una ciutat comercial de primer ordre, essent un referent a la Catalunya Central.

Des de la unitat de PRO Comerç treballem per la cohesió del teixit urbà i apostem per a la petita i mitjana empresa comercial. Col·laborem amb el sector privat per definir un model de comerç de proximitat que ajuda a la cohesió social i contribueix a la mobilitat sostenible.

Les polítiques comercials abasten establiments comercials i de serveis, mercats municipals, mercats de venda no sedentària i fires comercials.

Mercats, fires i venda no sedentària

Oferim 6 mercats setmanals promocionant els productes de proximitat al costat de casa. Donem suport a l’estratègia física i comercial de les necessitats dels mercats no sedentaris. Promocionem la venda puntual no sedentària: pirotècnica, castanyes, entre d'altres, així com diverses fires: Ecoviure, Santa Llúcia, Ascensió, Expobages, etc. Gestionem el mercat municipal Puigmercadal.

Teixit Comercial

Donem suport a les associacions de comerç. Promocionem i dinamitzem el sector amb fires tradicionals i sectorials i amb esdeveniments concrets. Apostem per les ajudes per negocis al Centre Històric i altres ajudes a nous comerços.

Viver d'artesania

Gestionem un viver d'artesania. A partir de la prospecció iniciem el procediment de selecció i adjudicació d’espais al viver per part d’artesans/es.